Odvetniška družba
 Sibinčič Križanec

Odvetniška družba Sibinčič Križanec je ena vodilnih odvetniških pisarn, ki nudi pravno podporo domačim in tujim gospodarskim družbam ter drugim pravnim osebam. Strokovni, predani in ambiciozni odvetniki ter pravni strokovnjaki razumejo, da stranke pričakujejo pravno strokovno in poslovno učinkovito pravno storitev.

Preberi več

legal_500_graylegal_500_graylegal_500_gray

Naše trdo delo je bilo prepoznano s strani Legal500 in IFLR1000, neodvisnih organizacij za ocenjevanje odvetniških družb, kjer smo bili ocenjeni kot ena vodilnih odvetniških družb v Sloveniji. Poleg tega je bil naš partner Jan Sibinčič s strani IFLR1000 ocenjen kot eden izmed prepoznavnih odvetnikov v Sloveniji.

Partnerji

image

Jan Sibinčič

Managing partner

Jan Sibinčič je vodja oddelka prevzemov in združitev ter korporacijskega prava. V zadnjem času je svetoval strankam na področju privatizacije, zasebnih prevzemov, javno zasebnega partnerstva ter prestrukturiranja.

+386 41 834 736

image

Uroš Križanec

Managing partner

Uroš Križanec je vodja pravdnega oddelka. Delal je za številne domače in tuje stranke, pri čemer je pred kratkim za večjo tujo stranko uspešno posredoval pri izterjavi več milijonskega dolga.

+386 41 775 606

Odvetniške storitve

Pošljite nam vprašanje

Enostavno nas lahko kontaktirajte preko spodnjega obrazca.